lördag 6 november 2010

Säker segling med X40


Vilken fantastisk dag att vara ute och segla på. Jag har varit ute och testat en X40 med intressanta lösningar för säkrare segling. Du kan läsa mer om smarta och säkrare lösningar i ett kommande nummer av en tidning som jag skriver för. Mer information om detta i början av nästa år.

torsdag 4 november 2010

Tjejkurser hos Sjösportskolan

Nu är det på gång, tjejkurser hos Sjösportskolan! Nu finns större delen av Sjösportskolans kurser som är reserverade för enbart kvinnor under våren 2011 upplagda och inbokade på nätet. Du kan gå allt från förarintyg till manöverintyg för höghastighetsbåtar med enbart kvinnliga instruktörer. Gå in på länken och läs. Tycker du att det fattas någon kurs, hör av dig till mig eller till Sjösportskolan på info@sjosportskolan.se eller till stina.jansson@gmail.com  så skall vi se vad vi kan göra för att möta efterfrågan.

Vill du drömma dig bort till Västindien?

Den 21/11 har Sjösportskolan ett gratis föredrag om hur det är att segla i Västindien. Vågar inte lova att Harald Treutiger är där och berättar, men jag är nästan säker på det. Du hittar information om föredraget på www.sjosportskolan.se och klickar sedan dig vidare på SEGLING och ÄVENTYRSSEGLING. Jag kommer att vara där och berätta om Tjejkurserna under våren 2011, som vi håller på och spikar programmet för  de kommande veckorna.

Bra om du anmäler dig för att de skall kunna beräkna hur mycket förfriskningar som skall serveras. skicka ett mail till info@sjosportskolan.se

GQSS har glöggkvällen 8/12

På GQSS glöggkväll skall Anna Grandinsson, Marie Jansson, Carina Kilhberg och jag hålla ett föredrag om hur det var att segla i Grekland vecka 40. Vi flög ner till Rhodos och mötte värmen, solen och vinden. Bildvisning och glöggmingel för medlemmarna. Det kostar bara 300 kronor att bli medlem, och då gäller det från nu och hela 2011. Läs mera på www.gqss.se

Motorkurs för JRSK kvinnor 10 november

Jag skall gå på motorkurs 10 november tillsammans med andra kvinnor i Jorden Runt Seglar klubben (JRSK). Jag har precis fått ett mail att jag har fått en plats, och att det finns en plats kvar. Det är gratis för den som är med i JRSK, och medlemskapet kostar bara 250 kronor. Du hittar hemsidan på http://jrsk.org/.

Nästa seglarmingel


Det blev ett lyckat seglarmingel i vinkällaren på le Village fredagen den 28/10. Nästa seglarmingel blir i februari eller mars. Mera information kommer på denna blogg i januari. Vill du vara säker på att få informationen, registrera dig som följare av min blogg.

Leta i den här bloggen