tisdag 22 februari 2011

... och plötsligt kom seglingssäsongen närmareJag har varit och lyssnat på Bengt Tarre som lyssnar på berättade om gamla seglingsäventyr med sin Farr 65:a Celeste, och de nya äventyr som är planerade detta året. Du hittar hans blogg här, eller så läser om om äventyrssegling på Sjösportskolan hemsidan här. Jag kände i alla fall att seglingssäsongen kom närmare med hjälp av de härliga bilderna från Skottland, Färöarna och Käringön.

..det börjar bli dags för segling...

Alla broschyrer från båtmässan är insorterade, nåja, nästan i alla fall. Men i år var det en enkel match, för jag gick aldrig runt på mässan. Det är faktiskt en prestation att inte hinna gå runt, trots att jag var där åtta av mässans tio dagar. Det var Sjösportskolans monter, sedan var det Sailsafes monter, tillbaka till Sjösportskolans monter, tillbaka till.... osv.
Men nu vill jag börja fixa med båten, och komma ut på havet. Just det, typ beställa nya masten kanske är bra att få gjort också.

Ja, ja det kommer väl, men först tänker jag gå och lyssna på ett inspirerande föredrag om segling i kväll. Det är skepparen på Farr 65.an Celeste som berättar om äventyrsseglingar som man kan anmäla sig till. Vill du också komma dit? Tryck här, så hamnar direkt på sidan för anmälningar. Så syns vi kanske där?

Leta i den här bloggen