söndag 26 juni 2011

Så finns de de som seglar iväg, och vi som stannar kvar..

I dag har jag suttit och koordinerat transportseglingarna av DS match 37 mellan Marstrand, Lysekil, Långedrag och Skovshovud. Snart är alla transporterna inbokade. Sedan övergick jag till att koordinera GQSS alla funktionärer som skall hjälpa till under Lysekil Women Match Cup, och snart var det också klart.

Då var det dags för att planera  för nästa nummer av GQSS medlemstidning Oscar och uppdatera hemsidan under den kommande veckan. Ett mail från en medlem som just nu seglar i Medelhavet, och en telefonsamtal från en medlem som snart seglar över Atlanten, då frågar jag mig vad jag gör här?! Men det är inte det sämsta att se till att en massa andra människor får segla, och sedan se till att andra kan läsa om det.
En av mina utsjöskepparelever Filippa och hennes man har gett sig av på sin världsomsegling. Du hittar SY Orkesterns blogg i listan, men vill du läsa direkt klickar du här.

Det börjar dra i seglingsnerverna, även om jag fortfarande bara har en brukbar arm, så seglingen får vänta lite till. Nåväl, jag skall segla ombord på Farr 65:an Celeste 4/7, 10/7, 1/8 och 7/8 med  Sjösportskolan. Seglingarna till och från Lysekil är fullbokade, men om du vill segla med till och från Marstrand, då kan du klicka här, så kanske vi syns ombord.

Leta i den här bloggen