lördag 20 november 2010

Första intensiva VHF-kursen avklarad! En plats kvar till nästa söndag 28/11

Nu har jag hållit min första intensiva VHF-kurs, och det blev ett mycket lyckat resultat. Alla klarade sig med god marginal, och förhörsförrättaren var nöjd. Nästa söndag 28/11 är det dags för nästa intensiva VHF-kurs, då enbart med kvinnor. Det finns en enda plats kvar, så vill du vara med, är det hög tid att du anmäler dig. Du måste läsa in boken innan kursstarten nästa söndag, men det är ju hur mycket tid som helst dit, eller hur?

torsdag 18 november 2010

Sugen på att segla här och nu?

Nästa vecka går Sjösportskolans Celeste med deltagare ner mot Köpenhamn.på onsdagen den 24/11, och du kommer hem söndagen den 28/11. Läs mer på Sjösportskolans äventyrssegling.

Längtar du till segling, sol och värme?

Då tycker jag du skall klicka på Sjösportskolans äventyrssegling där kan du anmäla dig till föredraget om att segla i Västindien nu på söndag 21/11 15.00. Jag kommer vara där för att lyssna, men också prata lite kort om kurserna för kvinnor på sjön. Jag hoppas vi syns där.

måndag 15 november 2010

Kroatien race week 2011- vill du?

Navigare Race week 2011? Blir en, blir det två, blir det flera båtar nästa år? Vi behöver boka i tid om vi skall vara säker på att få plats hälsar Christer på Navigare. Hör av dig till mig genom att välja brevsymbolen nedan så samlar jag ihop intresseanmälningarna. Du kan läsa mera på länken här.

Upplyftande helg bland modiga kvinnor & stora båtar

Projektet Flera kvinnliga förebilder i båtlivet har haft möte i Stockholm i helgen. Vi var femton projektdeltagare och projektledaren Linda Lindenau som summerade den här delen av projektet, och diskuterade fortsättningen, för det blir en fortsättning. Söndagen ägnades åt att halvspringa genom utställningshallen för båtmässan för att hinna med att både fotografera, ställa frågor och försöka hitta trender. En händelserik helg på många sätt och vis, som givit många nya kontakter och mycket härlig energi.

Leta i den här bloggen