onsdag 1 december 2010

Kanalfärd & vinkunskap

Nu presenterar Sjösportskolan en ny spännande upplevelse under konceptet äventyrssegling på franska kanaler. Tänk att kunna kombinera en härlig kanalfärd med vinprovningar och god mat, Tryck här för att läsa mera.

tisdag 30 november 2010

Julbordssegling

Har äntligen lyckats få ihop alla detaljer kring julbordsseglingen helgen fjärde advent. Vi har Sjösportskolans Nawica (tryck på Nawica så kan du se layouten) och går upp mot Klädesholmen för att äta julbord på Salt & Sill (helt rätt, tryck på Salt & Sill så kommer hemsidan upp). Det finns ett litet men, och det är isen. Titta på filmen här hur det gick för de som försökte segla Kryssarklubbens 12-timmars i helgen, så kan du se hur isen kan ställa till det.

söndag 28 november 2010

Första VHF/SRC-kursen för enbart kvinnor avslutad


I dag har jag haft den första VHF/SRC-kursen för enbart kvinnor av enbart kvinnor. Många långa intressanta diskussioner, glada skratt och nöjda deltagare. I dagsläget finns det förarintygs-,  kustskepparintygskurs och VHF/SRC-kurs uppsatt på Sjösportskolans sida för tjejkurser. Tryck här, så kommer du till den sidan. Om ett tag kommer det att finnas manövringskurser och din egen båtlärare.

Leta i den här bloggen