lördag 27 november 2010

Najad inviger ny utställningshall

Najadvarvet inviger en ny uställningshall lördagen den 4 december. Läs mera på deras hemsida, eller i dagens GP sidan 53.

Dags att ge sig ut på havet idag

Det blir en fantastisk eftermiddag på havet! Jag skall ut och köra en navigationstur med en kombinerad förar- och kustskepparkurs med Nawica i em mellan klockan 15-18. Det finns fortfarande platser kvar för den som behöver praktik. Hör av dig till min telefon om du vill åka med. Det kommer bilder här på bloggen i kväll från turen.

Årets roligaste 12-timmars pågår just nu


Just nu lördagen den 27 november är sju båtar ute och seglar Svenska kryssarklubbens 12-timmars vintersegling, ett specialarrangemang på Västkusten. Läs mera på På kryss.

Adventsrea i båttillbehörsaffärerna

Nu vill alla båtvårdsaffärerna i Göteborgsområdet att vi skall komma till dem och shoppa. SeaSea, Viking och Wahlborgs har alla rea denna helgen. Det gäller att prioritera projekten som skall hinnas med innan det är dags att lyfta av presenningen och förbereda för sjösättning, så vad är det som behöver in handlas är dagsens fråga. Jag sticker huvudet i sanden, packar matsäcken och ger mig ut på havet i stället i eftermiddag, det är billigare och roligare.

onsdag 24 november 2010

12.timmars vintersegling lördag 27/11

Årets kallaste segling utan konkurrens! Start på morgonen den 27/11 i mörker, segling i strålande vinterväder, målgång på kvällen i mörker. En kortare segling för de som tycker om eller är nyfikna på vintersegling. Efter seglingen samlas vi i en hamn i närheten av Göteborg för en gemensam middag i form av knytkalas och erfarenhetsutbyte.
Det finns fortfarande tid att anmäla sig. Du hittar informationen på
www.vastkustkretsen.se/Tjugofyra/Startsidan

Utförsäljning hos JB design beställ innan 1/12

Jenny Steninge som har JB Design säljer ut sitt resterande lagar av väskor, plånböcker, haklappar, laptopväskor mm. till vrakpriser. Du hittar produktbeskrivningarna på www.jbdesign.se , men priserna hittar du nedan.

Produkt      Pris ink. moms
GRA01      Party pocket 20 SEK
GRA03      Mini Wallet 30 SEK
GRA04      Wallet 70 SEK
GRA05      Travel case 150 SEK
GRA06      All-round case 50 SEK
GRA07      Toiletries bag 174 SEK
GRA08      Hand bag 100 SEK
GRA09      Carry bag 250 SEK
GRA10      Rucksack 450 SEK
GRA11      Duffle bag 400 SEK
GRA12      Laptop/ Nursery bag 350 SEK
GRAm1     Bib/ haklapp 50 SEK
GRAm2     Nappy wallet/ Blöjbytarkit 150 SEK

PASSA PÅ:
Mejla er order innan 1 december till info@jbdesign.se
Frakt tillkommer hälsar Jenny Steninge

måndag 22 november 2010

En enda plats kvar på VHF/SRC-kursen 28/11 igen!

Sjösportskolan fick ett återbud på en av platserna till helgens VHF-kurs för tjejer 28/11. Vill du vara med på kursen, och hinner du läsa genom boken och faktiskt lära dig en del innan lördag, då skall du gå in på sidan för tjejkurser och anmäla dig omedelbart. Annars finns det flera tjejkurser till våren.

söndag 21 november 2010

Nu är VHF/SRC-kursen 28/11 för enbart kvinnor är fulltecknad

Den VHF/SRC-kurs nästa söndag 28/11 för enbart kvinnor som jag håller på Sjösportskolan är fulltecknad. Gå till Sjösportskolans hemsida för att hitta datum för nästa tjekurs.

Fem platser kvar på en praktiktur med Nawica lördag 27/11 kl 15-18

Jag skall ut och  köra Sjösportskolans Nawica nästa lördag 27/11 klockan 15-18. Läraren har bara sju elever med sig, och har sagt att det finns plats för flera deltagare. Det är en förarpraktik med den avslutande timmen i mörker, så det blir att navigera efter fyrar också. Vill du åka med, skicka ett mail till stina.jansson@telia.com, så får du en bekräftelse på om det finns plats eller ej. Turen kostar 250 kronor som betalas med jämna pengar kontant på båten.

Leta i den här bloggen