onsdag 15 december 2010

Sailsafe är igång

Staffan Kjellberg, primus motor!

Inte många visste, men nu är det verklighet, jag blev i går invald i styrelsen för Sailsafe AB, ett säljbolag som skall göra seglingen roligare och säkrare med diverse hjälpmedel, när inte händerna och/eller krafterna räcker till. Vi börjar med Easygibe, som underlättar undanvindsseglingen, och ger dig säkra gippar. Blev du nyfiken går du in på vår hemsida som är under konstruktion, men du hittar länken här.

I kväll har vi haft mingel för aktieägarna, och några intresserade, och det var god uppslutning så här en dryg vecka före jul. Många kontakter knöts, och visitkort bytte ägare.

måndag 13 december 2010

Segla säkert är roligt- smygöppning!

I morgon är det bolagsstämma, då börjar det på allvar, fast vi har hållit på ett tag i smyg. Gissa om det är spännande. Om du letar bland länkarna, då kanske du hittar just den aktuella länken, men mer om detta på på onsdag.

Happy Yachting- spännande e-handel för seglare

Skaparen av Blur.se har startat en e-handelssida som heter Happy Yachting. Har säkert lika stor chans att bli lika bra och välkänd som Blur. Du hittar både Blur och Happy Yachting i länklistan, om du inte redan tryckt på namnen i meningen, för det är klart att de ligger där också.

Happy sailing hoppas jag på till helgen då vi släpper tamparna och stävar mot julbordet på Salt & Sill på Klädesholmen. Mer om det under helgen.

Leta i den här bloggen