tisdag 14 februari 2012

Tjejkväll på Allt för sjön i Stockholm- nu blir det av!

Nu vill inte Stockholm vara sämre än Båtmässan i Göteborg även om de var långsamma i starten blir det en spurt som heter duga! Vi har lyckats få till en tjejkväll torsdagen 8 mars på båtmässan Allt för sjön i Stockholm!
Huvudtalare i Stockholm 8/3- Linda Lindenau

Förra årets tjejkväll i Göteborg, utvecklade sig till en tjejdag med temanamnet Tjejer ombord, och var mycket lyckad förra veckan, den 7 februari. Då var det klart att Stockholmsmässan måsta bidra till att kvinnorna i huvudstaden och ostkusten får samma chanser.
Kvällen på mässan i Stockholm torsdagen den 8 mars kommer att heta Kvinnor ombord.

Förutom det preliminära programmet som du kan läsa om nedan, kommer vi ha minst 10 olika utställare i direkt anslutning till tjejkvällens program. Utställarna kommer att sponsra med olika priser i vårt utlottning, såsom hotellövernattningar, trimkurser, SRC/VHF-kurser, läroböcker mm.

Vi hoppas att du har möjlighet att komma, för att vi tillsammans skall göra den här kvällen lyckad.  Mera information kommer löpande här den närmaste tiden


Preliminärt program
Torsdagen den 8 mars från klockan 16.00 -19.45

Vi återkommer med vilken sal vi skall vara i så snart som möjligt.

16.00 Bildspel med en bild från alla medverkande, vatten, cider, godis till besökarna. Utställare och talare finns på plats för att mingla och visa sina produkter och tjänster
17.00 Moderator Stina Jansson, Sjöklar hälsar välkommen, Inledning om att ha ett säkert och roligt båtliv genom kunskap som ger säkerhet
17.10 Sjöklar som sponsor presenterar sig Vi utbildar för båtlivet och gör dig Sjöklar- Nina Nordström & Pernilla Johansson, Sjöklar
Övriga sponsorer presenterar sig
17.20 Kvinna som kör motorbåt- punkten skall kompletteras
17.35 Hydrografica berättar om sjökort(papper & elektroniska) och sina specialkort över Stockholm skärgård, med flera områden- Ann Ardebrant
17.55 All aboard presenterar sig och sitt koncept
18.10 Paus, utställningsbesök, ett glas bubbel utan alkohol
18.35 Matchracing från öst till väst- Anna Holmdahl White, Lysekil Women Match Cup och planerna för en kvinnlig världstour.
Eva Sporrner, QSS och deras match-racingsatsning
19.05 Från administratör till seglare på heltid- vägen till framgång Linda Lindenau
19.45 Summering, utlottningar av sponsorernas priser Stina Jansson och inbjudan till Seglarmingel i Stockholm i april/maj av Pernilla Johnsson Sjöklar, och inbjudan till Stockholmsmässan i november av från mässan.
19.50 Kvällen är slut

måndag 13 februari 2012

Nu är det mycket på G igen, och igen, och igen....

En rolig händelse kommer sällan, och just nu sprutar det roliga händelser, och det behöver jag sannerligen. I fredags blev det klart att Sjöklar Kustakademi skall göra en tjejkväll på båtmässan Allt för sjön, torsdagen den 8/3 med namnet Kvinnor ombord. Det skall bli riktigt roligt att få vara med om detta.

Ja, ibland är det som om någon tagit bort proppen i ketcheupflaskan, allt rusar ut på en gång. Men i det här fallet kommer alla stänk från den här kvällen att bli positiva, det är jag övertygad om.

Nästan fullsatt under temadagen Tjejer ombord 7/2

Det är klart att när Bengt Wallin, Kristina Nilsson och Maja Törnqvist från Båtmässan, Anna-Karin Öjerskog från A-head, sponsorer, utställare och vi på Sjöklar tillsammans har gjort tjejkvällen förra året och nu tjejdagen med temat Tjejer ombord till en framgång i Göteborg, då kan inte Stockholmsmässan sitta still och bara titta på.

I helgen har vi rullat igång arbetet med att bjuda in utställare och sponsorer, för talarna var klart sedaan tidigare. Så nu väntar vi på svar under veckan, för att fortsätta arbetet nästa helg.

Leta i den här bloggen