måndag 13 februari 2012

Nu är det mycket på G igen, och igen, och igen....

En rolig händelse kommer sällan, och just nu sprutar det roliga händelser, och det behöver jag sannerligen. I fredags blev det klart att Sjöklar Kustakademi skall göra en tjejkväll på båtmässan Allt för sjön, torsdagen den 8/3 med namnet Kvinnor ombord. Det skall bli riktigt roligt att få vara med om detta.

Ja, ibland är det som om någon tagit bort proppen i ketcheupflaskan, allt rusar ut på en gång. Men i det här fallet kommer alla stänk från den här kvällen att bli positiva, det är jag övertygad om.

Nästan fullsatt under temadagen Tjejer ombord 7/2

Det är klart att när Bengt Wallin, Kristina Nilsson och Maja Törnqvist från Båtmässan, Anna-Karin Öjerskog från A-head, sponsorer, utställare och vi på Sjöklar tillsammans har gjort tjejkvällen förra året och nu tjejdagen med temat Tjejer ombord till en framgång i Göteborg, då kan inte Stockholmsmässan sitta still och bara titta på.

I helgen har vi rullat igång arbetet med att bjuda in utställare och sponsorer, för talarna var klart sedaan tidigare. Så nu väntar vi på svar under veckan, för att fortsätta arbetet nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen