torsdag 21 oktober 2010

Segla ut eller Se glad ut?!Nu är det dags för sjöfarande kvinnor att träffas för mingel, mat och vin i vinkällaren på Le Village, Nordhemsgatan 22 fredagen den 29 oktober kl 18.30.

Du är välkommen om du är med i Svenska kryssarklubbens kvinna ombord, Jorden runt seglarklubbens tjejträffs register, Göteborgs Qvinnliga Segel Sällskap(GQSS), är fd utsjöskepparelev,  jobbar på Sjösportskolan, skriver för Västpricken eller på något sätt är aktiv i den marina branschen eller är någon av alla mina vänner eller bekanta som seglar eller på annat sätt färdas på havet.

Tanken är att sammanföra alla dessa fantastiska kvinnor på ett och samma ställe, för att du skall få chans att lära känna dem du redan känner bättre, och kanske lära känna några nya vänner, och de skall få chans att lära känna dig. Ta med visitkort, block och penna för att kunna nätverka.

Vi börjar kvällen med rundvandring och enkel vinprovning, för att sedan slå oss ner och äta en caesarsallad och dricka ett gott vin till salladen. Kanske berättar jag om varför viss mat och vin gifter sig, och andra inte. Sedan fortsätter kvällen med mingel och prat så länge du orkar och vill.

Vill du vara med skicka ett mail till stina.jansson@telia.com. Du bokar då en caesarsallad för 140 kronor som betalas vid ankomsten till Le Village till restaurangen. Du kan betala salladen med kort. Jag får betala ev uteblivna gästers sallader med egna medel, med andra ord, skall avbokningar skall göras senast dagen innan direkt till mig på telefon.

Vinprovningen och vin till maten kostar 60 kronor, som du betalar direkt till mig, med jämna kontanter.

Varmt välkommen!

_/)__/)__/)_
     _/)__/)_

Med vänliga hälsningar
Stina Jansson
0738-231048

Stinas INFORMATIVA

1 kommentar:

  1. I går kväll var det 35 glada kvinnor som gillar att vara på sjön i vinkällaren på Le Village www.levillage.se . Det var en rolig och givande kväll, som kommer i någon form under våren 2011. Vill du vara med och mingla, skicka ett mail eller lägg en kommentar här.

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen