torsdag 1 november 2012

Nu släpper vi snart förtöjningarna

Vi seglar snart iväg

...och seglar iväg med vårt Seglarmingel 6 november i Göteborg. Alla föreläsare är förberedda, nästan alla små praktiska detaljer är ordnade, fika beställd och förväntningarna är höga.

Vårt Seglarmingel, ja det betyder att vi alla fyra arrangörer har dragit våra strå till stacken för att det skall bli lyckat. Någon tar emot anmälaningarna, någon skriver texter, någon är idéspruta och någon pratar med föredragshållarna. En lyckad mix för att få ihop ett spännande program.


De som läser bloggen blur.se kunde läsa inbjudan först, sedan har informationen spritt sig åt alla håll och kanter. Nu finns det några få platser kvar, läs nedan och anmäl dig direkt om du vill ha en plats.

SEGLARMINGEL – Tema Havskappsegling
Vilken härlig höst vi har, även om många båtar redan är på land finns det många tillfällen att få inspiration och kunskap.
I Göteborg börjar vi november med seglarmingel tisdagen den 6 november kl 17.00- 21.30. Vi börjar redan klockan 17.00 med utställning av föredragshållarna och arrangörerna. Du betalar kontant och du får smörgås och dricka om du är föranmäld.
Ur programmet
  • Vem är Johan Frost? Jo, totalsegrare i ÅF Gotland runt 2012. (Johan Frost, Camilla)
  • Hur trimma du in den nya båten snabbt och effektivt. (Bengt Falkenberg, Teknova)
  • En äventyrssegling Göteborg- Island ToR på 22 dygn med Farr65R:an Celeste. (Jens Bengström & Stina Jansson)
  • Havskappseglingsförbundet informerar (Martin Nilsson)
  • Big Boat Race 2013 & En ny havskappsegling från Göteborg? (Martin Nilsson)
  • Från Volvo Ocean Race in i framtiden (Martin Strömberg)
  • Välkommen till Båtmässan 2013 (Bengt Wallin)
När: tisdagen 6 november kl. 17.00 – 21.30
Var: SSRS-huset, Tallatagatan 24, Långedrag
Kostnad: 100 kr/person kontant, observera att vi inte tar kort. Överskottet från kvällen går till SSRS som tack för lånet av salen.
Anmälan: Du anmäler dig genom att skicka ett mail till batmassan@svenskamassan.se senast måndagen den 5 november klockan 17. Det är först till kvarn som gäller, och det blir en kölista för de mail som kommer in när det är fullt. Du som är gluten- eller laktos-intolerant eller vegetarian, efter att du har anmält dig skicka ett mail till stina.jansson@telia.com senast 5 november klockan 17, så ordnar vi alternativ fika till dig.

Du är varmt välkommen hälsar

Anna-Lena Elled, Search Magazine
Martin Nilsson, Havskappseglingsförbundet
Bengt Wallin, Båtmässan
Stina Jansson, Stinas Informativa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen