måndag 23 februari 2015

Inte slut, men en paus...


Jag måste inse att jag inte har obegränsat med tid, och att en del uppdrag tar mer tid just nu. Vad är det då som tar paus? Jo, den här bloggen tar paus,till förmån för andra uppdrag.

Vill du läsa om olika projekt i seglings värld som jag håller på med, då hittar du mig på följande sidor:

Mitt eget företag Stinas Informativa har en egen sida som du hittar här. Där hittar du just nu en träningshelg 21-22 mars för kappseglare och alla andra seglare som vill komma i form och hålla sig i form. Deadline är 27 mars, det vill säga redan nu på fredag.

Där kan du också läsa om att jag numera sedan några veckor har ett uppdrag att skriva nyheter för Search Magazines hemsidan. Många av de texter som inte är urhäftig segling, utan mer matnyttigt om lagar, paragrafer, utbildning och båttillbehör för crusing, de skriver jag.

Ibland är jag navigationslärare och din egen privata båtlärare och då arbetar jag för Sjöskolan på Beckholmen. Men jag arbetar inte på Beckholmen på Djurgården utan jag finns centralt i Göteborg när jag håller kurser. Vill du att jag skall berätta mera, hör av dig.

Ibland är jag seglarinstruktör och charterskeppare, men det hinner jag inte riktigt med för tillfället, men du kan alltid fråga, finns det tid så ordnar jag det med.

Är du sugen på att kappsegla i Kroatien? Det är nämligen jag. Därför har jag tagit uppdraget hos More Sailing att vara projektledare för SRW 2015. SRW är en kappseglingsvecka 19-26 september som seglas i 14 likadana Salona 38:or.Det finns en Facebokgrupp med namnet SRW.

Sedan har jag några idéella projekt:

I gruppen Seglarmingel på Facebook kan vem som helst skriva inlägg och tipsa andra om seglingsmöjligheter, navigationskurser och annat skoj som hör till segling. Den som är medlem måste vara en enskild person och inte en organisation. Kommer det inga tips, då lägger jag in egna tips rätt frekvent. Det finns en sk. sida som heter Seglarmingel, där hamnar enstaka inlägg.

Sedan sitter jag i styrelsen för Göteborgs Kungliga Segel Sällskap, och är ansvarig för marknads- och informationskommittén. Jag driver på marknadsarbetat, och lägger in nyheter på hemsidan och i facebookgruppen. Just nu sitter jag med projektet intern kommunikation i GKSS under Volvo Ocean Race målgång och veckan fram till sista racet 21-27 juni, det är riktigt spännande.

Sedan har jag en egen båt som jag gillar att segla med, och förhoppningsvis så blir det mycket kappsegling det här sommaren i en annan båt.

Ja, det här är en del av orsakerna till att den här bloggen får en liten paus. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen